Vad vi kan göra för dig

Auto Cura AB är en komplett verkstadsanläggning för Ferrari, Maserati, Lamborghini och Bentley. Vi utför all rekommenderad standardservice, mekaniska reparationer, motorrenoveringar, reparationer av krockskador (inkl. försäkringsarbeten), felsökningar (inkl. datordiagnostik), konditionskontroller (inför köp), originalrestaureringar, polering & rekonditionering, specialarbeten mm.

I vårt omfattande reservdelslager finns alltid de flesta vanliga service- och slitdelar hemma. Vi använder uteslutande originaldelar och officiellt rekommenderade oljor och vätskor (om inget annat är överenskommet med kund). Genom vårt kontaktnät har vi även tillgång till ett stort utbud av begagnade delar, aftermarket- och stylingprodukter. Vi levererar delar till såväl verkstäder som privatpersoner och kan ofta få tag på ovanliga och udda delar som inte längre finns tillgängliga hos biltillverkarna. Vi kan även ta det mesta i form av merchandise (kläder etc.) vid önskemål.

Auto Cura AB är en helt oberoende serviceverkstad men har tillgång till all nödvändig diagnostisk utrustning. Vi är belägna i Kinna (strax söder om Göteborg) och har ett stort antal vinterlagringsplatser till förfogande i vår över 800 m2 stora lokal. Att lämna in sin bil på hösten och hämta den nyservad på våren kan vara ett smidigt alternativ om man har dåligt med plats hemma. Vi är även Sveriges äldsta officiella återförsäljare av Capristo Exhaust samt återförsäljare av Tubi Style Exhaust Systems. Verksamheten drivs sedan starten år 2000 av ägaren Jim Svedberg.