Vad vi kan göra för dig

Auto Cura är en komplett verkstadsanläggning för Ferrari, Maserati, Lamborghini och Bentley. Vi utför alla typer av servicearbeten som rekommenderas av biltillverkarna, exempelvis års- och km-baserade services, kamremsbyten och ventiljusteringar. Andra vanliga servicearbeten vi gör som utgår från slitage är t.ex. kopplingsbyten, bromsbyten och däckbyten med hjulinställning. I vårt omfattande reservdelslager finns alltid de flesta vanliga service- och slitdelarna hemma. Vi använder uteslutande originaldelar och officiellt rekommenderade oljor och vätskor (om inget annat är överenskommet med kund).

Vi hjälper även till med mekaniska reparationer. Allt från den enklaste åtgärd till motorrenoveringar och växellådsrenoveringar. Felsökningar utförs vid behov av vårt erfarna verkstadsteam och till sin hjälp har de avancerad diagnosutrustning av senaste typ.

När olyckan varit framme kan vi reparera er krockskada. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag och sköter hela processen från kalkyl till färdigreparerad bil. Vi utför givetvis även andra typer av försäkringsarbeten så som t.ex. byten av vindrutor pga. stenskott eller reparationer pga. stöld eller skadegörelse.

Har du en klassisk bil i renoveringsbehov så är detta något vi kan hjälpa till med. Vi har stor erfarenhet av originalrenoveringar och originalrestaureringar. Vi kan hjälpa till med hela processen eller delar av processen, allt utifrån era önskemål och behov.

Står du i begrepp att köpa en bil kan vi bistå med en omfattande konditionskontroll av objektet och annan behjälplig information inför affären. Undvik de vanligaste fällorna genom att prata med oss först.

Vi tar även hand om vinterförvaring av er bil om så önskas. Vi har ett stort antal vinterlagringsplatser till förfogande i vår över 800 m2 stora lokal. Att lämna in sin bil på hösten och hämta den nyservad på våren är ett smidigt alternativ om ni har det trångt i garaget hemma.

Andra saker vi kan hjälpa till med är polering och rekonditionering, skyddsfilmsmontering, montering av sportavgassystem eller stylingprodukter. Vill du enbart köpa delar av oss så går det givetvis också bra. Förutom nya originaldelar så har vi genom vårt kontaktnät tillgång till ett stort utbud av begagnade delar samt aftermarket- och stylingprodukter. Vi levererar delar till såväl verkstäder som privatpersoner och kan ofta få tag på ovanliga och udda delar som inte längre finns tillgängliga hos biltillverkarna. Vi kan efter önskemål även ta hem det mesta i form av officiell merchandise så som t.ex. kläder och accessoarer etc.